20130513

RATT by Ritta event
Agencija za modni menadzment FashionglamRnR na celu sa doktorom nauka I bivsom miss Jugoslavije Ivom Milivojevic Jestratijevic juce je ugostila grcku dizajnerku Ritu Attallu ispred  modne kuce RATT  koja je predstavila svoju kolekciju koja je samo pocetak Ritinog predstavljanja u Srbiji.Rita uskoro planira veliku reviju u hotelu Metropol,a mozemo ocekivati i prodajno mesto Ritinih modela. Njena kolekcija je namenjena kako mladim i zgodnim devojkama tako i trudnicama i svim damama buduci da su modeli kreirani tako da se mogu prilagoditi svacijem stilu i svacijoj liniji. Brend RATT ima preko 30 internacionalnih prodajnih objekata I planira da osvoji globalno trziste. Margarita Attalla oblaci mnoge svetski poznate licnosti poput Pariz Hilton, Ane Visi, Jenifer Lopez, Ellie Kokkinou itd. 
Ceo dogadjaj na celu sa Ivom organizovao je FashionGlam team: Jana Barjaktarevic, model skaut, Srdjan Mijajlovic, fotograf I Jovan Lakic, kreativni dizajner.


Ono sto je mene licno odusevilo u vezi garderobe je to sto se moze nositi na nekoliko nacina.Volim kada se garderoba moze trasfotmisati.Takodje se moze,zbog krojeva i materijala,nositi preko dana i uvece,uz male izmene aksesoara,sto je opet prakticno za sve poput mene koji izadju popodne na posao,sastanke itd...i zavrse uvece na nekoj zurci.
Leto je ipak :)
U sledecem postu cu pokazati moje favorite.


foto/Srdjan Mijajlovic